Bezva pocitovka... tak mě napadá, jak to, že jsem Tě neobjevila dřív? :o)
03.07.2009 16:05:00 | labuť
Pobreč si trochu někde v klidu,
aby svět o tom nevěděl,
pak vzpomeň na veselou Lídu,
vždyť smutek s pláčem odešel!
Pobreč si tajně, otři slzy,
svoji tvář čerstvě omytou
úsměvem ozdob zase brzy,
zas květy štěstí rozkvetou!
Pláč smývá smutek, bere splíny,
které kdos v srdci zanechal,
život zdá se tak náhle jiný,
vesele nyní kráčej dál!
;o)))
11.05.2009 10:02:00 | Kozoroh 1
já četla nejdřív "za dRuhou" a docela mě to zmátlo... :o)
a držím palce, 20. :o)
02.05.2009 13:05:00 | hanele m.