řeči pivní
Řeči pivní
od lopat chlapů
chápu i ty s ocasy
za příjmením
jen si zívni
rozedněním
kdy velký auta Holanďanů
popelnice kradou k ránu
a kohoutí kokrhání
vítaj háky co jdou k ranní
Řeči pivní
v Praze,Vídni
asi to tak bude
je to stejný všude
jak v posl.sněmovně
imrvére vo hovně.
Přečteno 315x
Tipy 15
Poslední tipující: Mbonita, Psavec, zrrrr, Žqáry, Zasr. romantik, nejsembásník, Ctěný pán, Rolnička, Zpátky
Komentáře (5)
Komentujících (5)