Velmi krásná. Ale netuším pro koho ... asi to má svůj důvod, neb bys napsal komu ... Skoro mi slzy ukápla, ale nemohu, su v prácovním procesu-dá se říci. Něco jsem si připomněla, bolí to bolí, a ne málo ... ale děkuji za to přopomnění...
09.11.2005 08:23:00 | NikitaNikaT.
Hary krásný..jako Baruš..slzičky v očích mám, ptže v poslední době není mi nejlip a až k slzám mě tohle dohání, moc krásný..taky bych takovou ruku, pomoc potřebovala:)
24.10.2005 21:39:00 | makretka
Ahojky... Ta je nádherná... až mi vhání slzy do očí. Proč asi.. Děkuji za ní.
A k Tvému komentáři k mé poslední básni: To s tou jehlou, není to myšleno zas až tak doslova.
24.10.2005 19:39:00 | BlackTangerine
Fantastické vylíčení... běhá mi mráz po zádech... konec, který je nadějí ... Ta ruka se přece nedá odmítnout ...
24.10.2005 13:07:00 | Obyčejný básník