Seznam
Kde je svoboda?
Možná v Praze, možná v Třebíči,
je to soused naproti v ulici
a v telefoním seznamu desítky dalších jmen...
Jen u mě není! U mě neklíčí,
není v dýmce, není v sklenici...
Snad v lásce, tam svobodný jsem,
stejně jak pak Svoboda
a stovky lidí dalších jmen...
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, zrrrr
Komentáře (1)
Komentujících (1)