Stopy ve sněhu
Anotace: Uklízím v sobě a zázraky si dělám sama.
Stopy ve sněhu udávající směr mizí v nenávratnu,jen s ubývající mlhavé obrysy,marně čelí přívalům prvního jarního deště. Cestu neznáš a perfektní a detailní mapa neexistuje! Promáčená až na kůži,loudavě přicházíš na složitou křižovatku s úplně nečitelnými ukazateli.
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: lalaa
Komentáře (0)