Svět v zrcadle
Anotace: Seděla jsem na schodech v paneláku čekala na kámoše a nějak jsem si to napsala do mobilu :)
I když pod vráskami
zmizely její rysy,
zrcadla ukazují, to
co bylo kdysi.
Pleť ochablá
v odrazu se napíná,
ona krásou posedlá
svůj pohled do něj upíná.
ve sklech čas mizí,
to co bylo,
navždy bude ryzí.
Nezáleží na světě kolem ní,
svět v zrcadle se nemění.
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: Lachailla, Boudicca, Hesiona-Essylt
Komentáře (2)
Komentujících (2)