jsem probuzen
jsem probuzen
nohy ztěžka dopadají na zem
snad to přečká
příběh co bude objeven
začátek přání
slova a jen
co v nás ještě není pokořen
jsou zvláštní
mají svou krasu v hlasu
neslyší stopy času
no tak přece neblázni
já jsem jen dotyk
ztracených slov
zlatavý kov
co se nepromění
v potuček krásy
co vyteká z nás
vidí tolik krás
nohy ztěžka dopadají na zem
jsem ve světle
jsem ve světle
Přečteno 278x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, stravla, Juraj Hrom, Raziel PsyDearth Characith, Markéta Hl., Psavec, ziriant, Mbonita, kikis, enigman, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)