Anotace: Mnohdy se ptáme a místo, abychom počkali pokorně na odpověď odpovídáme si sami. Mnohdy naše pýcha ani nechce vidět ani slyšet...A jindy naše nezkušenost naslouchá či se stává echem rádoby úspěšných... Ach jak jsme pošetilí....
Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.
častokrát vidíme jen co vidět chceme......to co bychom vidět měli přehlížíme
03.05.2009 16:04:00 | floreciente
Začátek mě uplně rozsekal! Na konci je mi líto, že to vlastně nemá žádnej výstup - nebo jsem to možná nepochopila :-).K.
03.05.2009 14:06:00 | Katyně