Tahle mne zabolela, zvláště ten konec... ale je taková... pravdivá, ze života.
05.05.2009 15:06:00 | NikitaNikaT.
Měj pro jistotu připravenu záchrannou brzdu...jinak spolužák používá "antistresová víčka" od Regentu..tře je mezi prsty a to uklidňuje ;-)
03.05.2009 14:14:00 | Chancer