Svět kousek od ráje
Proč necítím se jako v ráji
když ve větru listy vlají
nebem líně plují plachetnice
bez kormidel němé námořnice
Proč opustil bych klidně hned
nám bohem darovaný svět
kde jinak voní každé kvítí
a pro všechno slunce svítí
Asi zdám se bohu býti nevděčný
ale svět nepřijde mi báječný
toužím aby nebe bylo modřejší
přeji si aby lidé byli moudřejší
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: Fenceless, Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, WAYWARD, Lady Carmila, Isquieasuus
Komentáře (1)
Komentujících (1)