Sen
Anotace: Tak mě z ničeho nic napadlo, že sem zas něco přidám
Uprostřed noci klepu
na dveře tvých snů,
nad ránem tiše šeptám
tvoje jméno.
Nesu si též svůj
malý, skromný sen.
na prahu čekám,
chvěju se;
bude nám otevřeno?
Do oken duše spící
tajně nahlížím:
najdu tam místo,
malý kousek jen,
pro mne
a pro můj sen?
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: maxetta, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)