Formalita
Anotace: pro dnešní den,sekretářka ďábla,co formalitou kdysi padla
Až přijde den,
kdy stojí za to zemřít,
já podám ti ruku
a ty mi musíš věřit,
že smrt
je pouhá formalita
a láska?
Ta se nepočítá...
Zde razítkem stvrzuji,
že smrt...
Vlastně nebolí...
A smlouvy s ďáblem
do kartotéky
posmrtného života
ukládám pro nevděky
pozdějšího zůčtování
na rozhraní...
...smilování...
Přečteno 277x
Tipy 7
Poslední tipující: martinaV, Bíša, bez nápadu na přezdívku..., Němá, batůžek na motorku, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)