Duše kterou pohřbila touha žít
Zabila ho revoluce
spadl do hlíny
a ta tiše
zasténala
Spadl jako nedotčený
kámen
rovnou z betonových
schodů
Zabila ho revoluce
andělé nad ním
pláčou
svíral život v levé ruce
Ten život co nehlasitě sípal
Usrkl si černýho kafe
a pak spadl dolů
svoji duši nechal
uschnout na amsterdamským
molu
jak svou touhu
v pokoji na prostěradle
Někdy Bůh ukáže si:
Teď sem přijde TADLE
Přečteno 310x
Tipy 12
Poslední tipující: Stoneman, Psavec, destovecka, vapiti, zrrrr, kikis, jedam, J's .., TAORA3
Komentáře (1)
Komentujících (1)