Mamince
Anotace: přání ke dn i matek
Slunce už paprsky pouští
a posílá na zem k nám.
Pán Bůh tě nikdy neopouští,
ty to víš i já to znám.
Podívej na malý čtyřlístek,
je utvořen na stranách všech
vlastně ze samých srdíček,
až se ti tají dech.
¨
Bůh nám dalpřírodu celou,
abychom v ní lásku nacházeli,
zpívali mu píseň vděčnosti- i tu neumělou
a navzájem se milovali.
Slunce už paprsky pouští
z nebe na zem k nám,
ať rozkvetlým sadem jdeš a nebo pouští,
vždy hleď jen k výšinám.
Čtyřlístek v dlani schovávám,
je sice malinký,
ten na památku mám,
připomíná mi lásku maminky.
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: Philosophic Theory, destovecka, labuť, zrrrr
Komentáře (2)
Komentujících (2)