Salomé
Salomé
Ach Salomé,
jsi tak krásná,
že nejde ti odmítnout
a ty jak hloupé děcko
přeješ si život Jana
– všecko.
Ach Salomé
co jsi to provedla ?
Jednoho do nebe jsi přivedla.
Svým krutým přáním.
Ach Salomé
mohla jsi mít spásu
teď nemáš klidu.
Ach Salomé
tančíš – tančíš bez oddechu
v ďáblově pelechu.
Ach Salomé.
Přečteno 462x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)