krajina
Anotace: zvláštní krajina
zvláštní krajina,a voda čistá
vyvěrá tu z pramenů
v poledním žáru plamenů
uhasí poutnikovu žízeň
jen bez stromů,a mechu
jako bez dechu
mlčel tu čas
vítal tu spoustu krás
nevědět co bude zítra
tak jen spočinout
jen se nadechnout
čistou vodu pít
jen žít
Jen žít.....
Přečteno 296x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, isisleo, kikis, Psavec, Lota, Tanzania, Květka Š., labuť, destovecka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)