Proč?
Proč přepadá zloba a zášť?
Proč krade se vztek na tvář?
Proč mít smutek v očích?
Proč mít nedůvěru v myslích?
Proč někdo někoho zklame?
Proč to není známé?
Proč se sliby neplní?
Proč se objevuje trápení?
Proč to slovo existuje?
Proč se to těžko vysvětluje?
Proč?
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Juraj Hrom, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)