Symptomy
Vidím lidi i s těmi symptomy,
tiše procházejí ulicí,jakoby bez dechu,
až člověka napadne, jsou-li ještě mezi živými.
Neupoutávají na sebe pozornost,
to se jen my otáčíme,
zahlédneme-li utrpení v jejich tvářích.
Kolik ještě budou muset snést bolesti,
než se paní Smrt přihlásí...
až se nebude již dát odolat jejímu vábení.
Přečteno 319x
Tipy 8
Poslední tipující: ZILA78, Lea Aura, enigman, labuť, Rbb, Ctěný pán, WAYWARD
Komentáře (0)