Život
Střípky sebe znovu sbírám,
očima zas život vnímám.
Vidím kolem plno zázraků,
třeba modré nebe bez mraků.
Život je plný překvapení,
někdy klidný a jindy zas není.
Má duše se uzdravila,
zase znovu uvěřila.
Trápení asi musí občas přijít,
bez něj by nemohl život být
a já chci zase znovu žít
a radost z života mít.
Tak otevřu oči,
to trápení končí,
plamen svíčky ještě hoří
a do tmy se neponoří.
K naplnění snů mít síly,
snad počkají ještě chvíli,
až spatřím tu cestu svou,
už ne nebem,ale zemí mě nohy ponesou
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
Komentáře (0)