Odteďka hledej..
Odteďka hledej na Měsíci
Wislu s jejími přítoky
- chtěla bys k tomu něco říci?
(já vím, že mám sny divoký)
líbá mě, zná mé tělo v leže
celý jsem smáčen doteky
jen na Luně do vody téže
vstoupit lze dvakrát do řeky
své "já" jsem ztratil, hledám se v ní
měsíční řeka teče dál
to abych se teď tvář svou zevní
spatřit v zrcadle řeky bál
Přečteno 313x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, enigman, Psavec, labuť, Mbonita, Květka Š., Rbb, NikitaNikaT., Markéta Hl., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)