Povídej..
Anotace: Povídej mi o tom...aneb tajemno mezi námi
Povídej mi o tom,
jak voní tráva,
když je po dešti.
Povídej mi o tom,
co cítíš, když
se dotýkáš kůry stromu.
Pošeptej mi, prosím,
co vidíš, když
se na mne podíváš.
Řekni mi pohledem,
proč jsi tu…
Se mnou
Komentáře (4)
Komentujících (4)