V zeleném opojení
Vždy jen o sobě a se sebou
mluvím s lidmi zpoza hranic
všude vidím slávu slepou
hvězdy mluví, mistr nic
o nebi a peklu žádná zmínka
člověk nikdy nezemře
je tam krásná spící dívka
nekonečná večeře
úplněk je dnem posvátným
velká slavnost, dávný svátek
dneska jsem už zase mladým
bez úkolů, bez námitek.
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)