Minová pole vyklopkávám ti po tělech
Anotace: ...dalších... a dalších.... nikdy ne bez tebe
Ke všemu bůh ti
marně ztrácí slova
v minovém poli jazykem napříč
vzpomínkami
tvé rty
kam schovávám se
když říkáš
...stále stejně dětinská...
a naivní jsem...schovaný ...
dřímáš mi mezi nohama jakoby
mezi světy
v hranicích oplodnitelnosti
vět
Já? za pohled nikdy
nedám víc
jedno přešlápnutí miny kde
včera dýchals ty dnes rozdýchával
jiný...
Tak asi sbohem;
skrze zatnuté zuby plížící se slova
k nebi už nikdy
nedotančím. ne s tebou
ne v téhle
době.
A jsi!
před časem klekám si v domnění
že pořád jsem; v tobě se
nezměním;
tak dobře
a stesk
cigaretama
podpálím..
že prý
…
dětinská naděje…nejurozenější síla
lež není slib,
(nejdospělejší jsem v bříšku byla,
čím víc ti rostu v cizí dítě)
přestože láska nepřežila...
...bez pláče v sobě
miluji tě;
tak asi sbohem a stesk
cigaretou podpálím s úmyslným
přešlápnutím miny, když nedodýchám dnes
mou smrt potvrdím jiným...
Přečteno 320x
Tipy 19
Poslední tipující: hanele m., Jiparo, Jasmin de Paris, carodejka, Anewue, lucajda89, Vlk v rouše, Zdenek, kikis, Isquieasuus, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)