Anotace: ...Pár stařen pod lípou... ...Poslouchej je, bav se s nimi, sleduj stíny v jejich očích...
hm, zajímavé zamyšlení.. taky mě kdysi napadlo na podobné téma něco napsat, ale nakonec z toho nic nevzešlo..
V žádném věku to není jednoduché. Každé období života s sebou přináší haldu starostí, ale i radostí. Je na nás, jak se k tomu postavíme..
Báseň mě hodně zaujala, díky za tak skvělé počtení ;)
25.05.2009 14:45:00 | Emily Winnacott