Medvídek
Anotace: takové přirovnání, přečtěte si a pochopíte..
Zabili medvídka stříbrnou vidličkou
byl chudák celý zbídačený
tři hroty tiše prošly mu hlavičkou
je mrtvý a to je nadělení
z malého tělíčka padá plyš
a smutná očka sténají
nenašel nikde svoji skrýš
kde by snad přežil potají
zlá válka vzala další život
dnes bezbranného plyšáka
ať už jsi pěšák nebo pilot
smrt si tě k sobě naláká
ať bojují si ti, co chtějí
však proč zabíjet nevinné
zas žalozpěvy v kapli pějí
v té naší době podivné.
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: Veselý Drak, slečna.závist, nejsembásník, stravla
Komentáře (1)
Komentujících (1)