Trsátko
Ticho
svíčky hoří
pentagram múzy
přízraků noci
probouzí se
než koncert začne
měsíční světlo dopada
na trsátko
které kytarista drží
do prázdná hledí
úsměv zasněný
dnes má
čarodějná noc
neštěstí
vidí tvůj úsměv
tebe
té kouzelnice
spouští potopu
alchymii zvuků
koncert jen pro ni
miliony lidí ho sledují
hraje jen pro ni
mezi tmou a světlem
divadlo rocku
plného života
toulavý havran
na cestě
po duze.
Přečteno 297x
Tipy 26
Poslední tipující: její alter ego, enigman, Isquieasuus, dream in emptiness, Mbonita, Thesssinka, Laivindia, Psavec, Bíša, kikis, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)