když je touha blíž než cíl...
kamenní navenek
avšak plni emocí
velkolepě plánujem
a přitom
po cestách chaosem
denně riskujem život
bez zadních vrátek....
noční stín
se překutálel kolem
a za uchem mi
zabzučela včela
ukrytá v prázném hnízdě
od červenek...
duše se odpoutala
od těla
do dlaní se vrátil cit
stiskl jsem hrdlo
vydral se smích
musím jít
v očích
se objevil svit
míst vzdálených...
Přečteno 410x
Tipy 73
Poslední tipující: Marupiara, Lorraine, střelkyně1, Manon.H, Holis, fab four, okapovaroura, kikis, Házté, Veselý Drak, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)