Osud
Anotace: ..osud nikdo nezmění..
Sbírka:
TOBĚ
Místo spánku sedím,
sním a přemýšlím.
Zlý osud nás potkal,
ale život jde dál.
Všechno přijmout musíme,
o starosti se dělíme.
Osud nikdo nezmění,
každý ho má urcěný.
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: Juraj Hrom
Komentáře (3)
Komentujících (3)