Anotace: Jak je důležité snít a sen svůj mít...
Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.
Pochvala za celou básničku a pochvala navíc za první řádek :)
Takže mi z toho vyšel ST :)
05.05.2009 12:05:00 | Hazentla
...z písmenek jsem služku udělal,na modrý podklad naklepal,jen abych ti zvěstoval,že tipa jsem ti dal :)
05.05.2009 10:33:00 | WAYWARD
Tak.Jak říkala moje babička - sdělená bolest,poloviční bolest,sdělená radost,dvojnásobná radost.:-)
05.05.2009 09:41:00 | Házté