Anotace: Když chceme, můžeme vidět Láskomilost, a nenechat se znechutit...když chtějí ať se trápí jiní, my budem po svém žít...
Sbírka: Země květomluva
Ano..Ano..Moudrá to slova..Také čtu mezi řádky..Je v tom hodně pravdy..Kdo tohle nedělá, tak i na něj dojde:o)..
17.07.2009 21:25:00 | T-Mac
a nasadíme brýle co jen vidí hezké chvíle
a ty rozlícené saně promění laskající dlaně
namalujeme duhu do každého okna duše
a k hromům zlích slov postavíme láskohromosvod
22.05.2009 22:55:00 | Lady L
Láskou omilostňuješ všechny i ty, kteří lásku odmítají..
děláš to s láskou, která přebývá ve tvém otevřeném srdci.:)
15.05.2009 16:47:00 | PatriceB
Ba, ba...kytička,co se nezalévá ,bez pozornosti vadne a umírá...tak to může ale být se vším,že,i s tou Nedobrotou...
10.05.2009 22:58:00 | zvířenka