Poznání III.
Anotace: ...................
Vystřízlivění po dlouhé cestě
poznání pravdy
pouští plný hadů
cestou
ztrácel jsem sílu
tolikrát upadal do snů
zvedal hlavu
viděl oprátku nad sebou
modré uniformy
co v řadě jdou
ve spánku
dotýkal se tvých vlasů
havraních křídel
tančil jsem s vlky
cestou přes
hory kouřem zakleté
žiji volně
pouta mě netíží
vlasy mi rostou
tvář mou
pokrývají vousy
oheň se znovu rozhoří
v mém srdci
naleznu směr kompasu
divočiny
poznání sebe sama
vzdušnými tornády
dotknu se štěstí
kterého nikdy nevšiml si.
Přečteno 263x
Tipy 26
Poslední tipující: Laivindia, dream in emptiness, enigman, Lenullinka, Bíša, Mbonita, WAYWARD, stravla, Princezna.Smutněnka, hanele m., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)