Vzkazy
Anotace: Posel může být jen prostředníkem...ale taky nemusí...
Co slyšíš
Když šumí vítr
V listoví
Já slyším
Jemný hlas
Co cítíš
Když tě vánek pohladí
Po tváři
Já cítím
Dotek blízkosti
Po větru
Jako poslu
Zasíláš vzkazy
slyším je
cítím je
A někdy
Když dávám pozor
Je i vidím…
Anebo možná
Sám posel
Je tím
Kdo je tvoří…
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Jana M.
Komentáře (1)
Komentujících (1)