Bez titulku
Anotace: aktuální pocity..
Kapičky rosy,
tichý zvuk kosy.
Obloha bez mraků,
okamžik zázraků.
Maličká naděje,
poslední krůpěje..
Konec se začátkem,
tajemství pod šátkem.
Reálné obrazy,
nejprudší nárazy...
Svět plný pijavic.
výkřiky do štvanic.
A život je na vlásku,
postavy z obrázků.
Přečteno 254x
Tipy 8
Poslední tipující: Isquieasuus, Churry, kikis, sei to do, Bíša, stravla
Komentáře (0)