Koloběh

Koloběh

Anotace: Co bylo dřív... oheň, nebo fénix?

Bolest
je příliš velká...
Příliš
než aby se dala snést...
Ale jednou musí odejít
protože
jednou se svět musí změnit...
Jednou...
Až se všechno vrátí
až čas bude časem
a místo místem
a koloběh
bude naplněn
až svět nebude
a bude znovu...
Až pak
budu šťastná
ale než se to stane
budu v nemilosti
protože každý okamžik
mého života
znamená mnoho let
utrpení...
protože každá maličkost
která mě zabolí
je neuvěřitelnou spásou...
Protože všechno
co udělám
je věčné
a neměnné...
Protože Osud
si vždycky najde cestu
jak nám znemožnit
udělat něco jinak...

Bolest nemusí
být vždy
utrpením
stejně
jako láska
není vždy nádherná...
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 05.05.2009
Přečteno 238x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, el viento, sei to do, Anýz, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně si u tebe čtu, moc se mi to líbí.

13.06.2009 07:22:00 | Kapka

Odpověď zní, že kruh nemá začátek.

05.05.2009 20:51:00 | lidus

...je to zajímavě moudré

05.05.2009 19:24:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí