Měsíc
Každý večer nade mnou bdí
skrz cihly mých tlustých zdí.
Každou noc si na mě svítí
a motá si mě do svých sítí.
Já však nejsem jediná,
on okolo spoustu jiných hvězd má.
Která je ta nejhezčí?
O tom zdvořile pomlčí.
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Anne Leyyd
Komentáře (3)
Komentujících (3)