Anotace: jistě jste už v životě slyšeli ta slova: ... však on ti to někdo jednou spočítá...
Tak, tak...Mirčata ahojky...blíží se 19. listopad...co vy dva na to...až bude termín naší podzimní knihovny, mám písnout??? Opatrujte se!!!
02.11.2005 11:55:00 | Hančí
Kdyby tak existovaly hodiny času,udělala bych někdy stop a někdy a to docela často,zpět ručičku zpět.
25.10.2005 11:55:00 | Kett
Nedá se všechno sečíst, nedá se všechno spočítat,
spíš jen myšlenky zvážit, po které z našich cest se dát...
Nádherná...
25.10.2005 08:01:00 | Cecilka
Máš pravdu, všechno se spočítat nedá. Jen ty sám v sobě máš ten pocit, zda jsi dělal věci dobré nebo špatné (či dobře nebo špatně).
25.10.2005 07:59:00 | Keilanne