Pohled
Tvář bez výrazu
dny bez myšlenky
Chladivé prázdné pohledy
bez známky
citu
v dlaních moře
nevlastním rybářský
prut ani trpělivost
Záblesky očí v hladině
jezera se vždy rozplynou
po chvíli zhynou
jak pohled přes
růžové brýle
zčerná
němé ryby jsou věrní
posluchači
a chutná jim
svědomí
které pak rybář
podává k večeři
s myšlenkou lehkou
z radosti úlovku
ukradený trám z ramen
trpících přátelských
proseb
a leklé úsměvy
se proměnily
v zář
blyšticích čepelí
bez možnosti úniku
před sebou
dnes i zítra
před rokem
vždy
marně volají o pomoc
a voda hoří
se vzkazem
nepsaným
který se nečte
jen...
kolik lidí, tolik vzkazů
nedoručených
Přečteno 291x
Tipy 19
Poslední tipující: zlomeny srdce, Vlk v rouše, subrtka, kikis, Bíša, strašidýlko-střapatý, labuť, WAYWARD, enigman, Lenullinka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)