Stromy
Anotace: ..................
Stromy plné letokruhů
pláčou do knihy
kde jsou sny
srdcí bojovníků
na které se zapomnělo
hrdinů kteří zmizeli
v bitvách
svou duši ztratili
schody do nebe
rozplynuli se
nevíme kdo byli
nic po sobě nenechali
meče se rozpadly
brnění zrezivěla
jen legendy
o kouři nad vodou
bájným Avalonem
bojem dvou draků
pod hradem
nám zůstali
hradby zmizely
bájný čaroděj
odešel do ráje
stromům pověděl
ať na ty časy
stále vzpomínají
kdy čest a odvaha
byli více
jak zlaté mince……..
Přečteno 272x
Tipy 29
Poslední tipující: Alien.v.v.s., kikis, strašidýlko-střapatý, voedor, enigman, bloumej očima, carodejka, Bíša, Princezna.Smutněnka, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)