Anotace: Tuto báseň věnuji Člověku jehož jsem stratil v útlém věku,ale i za ten kratoučký čas strávený s tebou ti moc a moc děkuji..
Děkuji všem za všechny komentáře,vím že se musím ještě moc a moc učit a přemýšlet.Je to moje radost a koníček.
19.06.2009 06:40:00 | Medvídek@..
Silné téma i s pěknými obraty, ale na můj vkus až moc přílišné rýmování na takovou báseň. Skoro se z toho stává jen rýmovačka a jak je to dlouhé, tak to každým veršem ztrácí na síle. I když emotivně je psáno o silném tématu. Občas mi rýmy přijdou jak násilím vložené. Viz. Bližním svého.. ??.. buď bližnímu svému nebo bližním svým... podle mého teda.. a matka brečí, a z ní kouka hlava něčí... to je spíše jako scéna z vetřelce než z porodu a zrodu nového života...
Takže. Za téma a anotaci tleskám. Ze samotné básně jako takové už moc nadšený nejsem, ale i tak se jedná o jednu z lepších básní tady...
09.05.2009 11:33:00 | Miro Sparkus
**
06.05.2009 00:19:00 | rybí prdy