Píšem Ti..
Píšem Ti odkaz
na vlastnom tele
nie je na lícach
ani na čele
hľadaj ho
- nenájdeš
iba ak potme
kto si Ty
a kto ja
my spolu kto sme?
píšem Ti odkaz
z pier si ho zotri
tentoraz nemá
tieň tmavomodrý
je v ráme z bozkov
Teba si pýta
daj si ho nad posteľ
ráno, keď svitá
a neplač
stačí keď
sám prším z očí
vankúš Ti namokne
kým dážď neskončí
vlasy máš mokré
z nich stúpajú pary
okolo lôžka hmla..
(schnem Ti na tvári)
Přečteno 276x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, poustevník Jirka, Elza511, Indigo, Házté, okapovaroura, jita.1965, bejbyyyy, spare, enigman, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)