to je typické zejména pro tygre :)
"Nech je Tiger momentálne akokoľvek unavený a zničený, nech prepadá akokoľvek zúfalstvu, beznádeji a depresii, neverte, že je to koniec! Jeho nezničiteľný duch vždy vykresá nejakú malú iskierku, ktorá je schopná znovu zapáliť oheň, a Tiger začne opäť žiť a milovať život."
01.11.2008 12:24:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Já nejsem žádný optimista! Jen mám občas záchvaty optimismu, ale ono mě to zase rychle přejde.
25.10.2005 08:58:00 | JardaCH
Déšť mnohdy šeď a prašnost smývá,
po něm jen čistota a vůně zbývá... :o)
Paráda, človíčku!
25.10.2005 08:52:00 | Cecilka
..jo..tak se mi líbíš..kéž by si z tebe vzali i jiní kus tvého optimismu :o))
25.10.2005 08:43:00 | šuměnka