Já bych řekla, že se mi to líbí, jen mám pár výhrad k poslednímu řádku druhé sloky, kde by mi více sedělo "je tento dům pln debilů", jinak je to pěkně ťip ťop.
17.08.2009 18:41:00 | Franceska.Darness
Behem zivota nase nerviky opravdu podlehaji velkym zkouskam, pekne jsi to napsal a zapletl jsi do versu i vtipne pasaze, to je skvele.
29.06.2009 11:41:00 | carodejka