svatba
Oženil se mi můj milý právě v den..
mých narozenin to je snad jen sen..
Přišel si jako první mi přát
já zkouším chápat že už mám to vzdát.
"Konečně tu pravou a opětovanou lásku"
to mi přeješ..
Já v slzách se topím
Ty jinou si bereš!
Každý své narozeniny slavíme dnes..
Já žalem a v smutku Ty dotýkáš se hvězd.
Přečteno 307x
Tipy 11
Poslední tipující: Sleepwalker, Žqáry, Rbb, Hazentla, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)