Sen
Anotace: Sen? Skutečnost?
Říkej si třeba písničko
a zněj mi v uších maličko
a zněj mi v uších ozvěnou
pro jednu holku ztracenou
a smutek panenek
zapomenutých
zůstane v našich snech
krutých
a zněj mi v uších do rána
nepřijde žádná nirvána
jen po snu přijde jiný sen
že vystřídal noc bílý den
však jeden pořád zdá se mi
že žiju někde na Zemi.
Komentáře (6)
Komentujících (6)