Anotace: O životě a přátelství:)
Není velkých a malých rolí! Jsou jen velcí herci, no a pak také ti druzí...
27.05.2009 21:23:00 | Kozoroh 1
Tu malou roli jsem myslela tak,že v mém životě toho moc nezahrál...jinak je to člověk,který alespoň když semnou kamarádil uměl žít na plno...takže životní role určitě veliká:)
07.05.2009 10:26:00 | kávajezpět
"Ber co ti osud dal,
žal, radost, bolest, lásku.
Život je jako karneval,
v němž stokrát změníš masku."
To jsem nesložila já, to napsal Shakespeare.
Ale tobě se to také moc povedlo! Dávám ST.
06.05.2009 12:11:00 | danaska