Bezmoc
Vagóny.
Mrtví i živí lidé v nich.
Strojvůdce.
Odváží jedny z posledních
obětí války.
Do dálky.
Rozléhá se ozvěna mého hlasu.
Slzy.
Kanou po těch smutných tvářích.
Kap.Kap.
A rozprsknou se na kolejích.
Vagóny.
Mrtví i živí lidé v nich.
Strojvůdce.
Nevnímá nářek trpících.
Strhané obličeje židů.
...A já jsem jeden z nich.
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: raconteur, stravla, Rbb
Komentáře (1)
Komentujících (1)