Zlomená
Anotace: o lidech .. ------------- uvítám zpětnou vazbu ..
Sbírka:
První rok
Dny zase chtěly Jí jen pořezat ruce
poplivat pýchu a zarmoutit srdce
žádná z soch kolem ji poslouchat nechce
zvednout se těžké je, ležet jde lehce
A tak bláznivě souměrná Kateřina
znovu zkoumá co říká lihovina
opakuje si : je to jejich vina
a v lukách snů kvete jalovina
Přečteno 344x
Tipy 6
Poslední tipující: PPetrushka, Unyle Pěl, Marupiara, Rbb
Komentáře (2)
Komentujících (2)