Anotace: Každý má nebo měl babičku, ke které rád jezdil na kynuté buchty a poslouchal její pohádky, tak tady je jedna básnička pro ně :)
Teď už jsme my,ty dříve narozené taky babičky.Ách jo.Ale většinou je to príma.
06.05.2009 17:20:00 | Květka Š.
Budiž ji země lehká, moje babička... byla báječná. Slzu zamačkávám, jít musíme dál... bez babičky, ale se vzpomínkami.
06.05.2009 14:39:00 | NikitaNikaT.