podtitulek
Co to vlastně tady píšu?
nevím sám..
Vedle sebe jednu pí*u
kterou sem tam podrbám
Havran prej má zobák v srdci
v srdci který netlče
Tak ať si ho prej strčí
třeba rovnou do pí*e....
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (3)
Komentujících (3)