Cítím jak dochází mi síly...
...........................
Cítím jak dochází mi síly...
O svátku bosorek mě obklopila samota
a slza se usadila v koutku oka
dnes v noci skanula...
A teď vím,
co sil mě stojí dělit se o Tebe s jinou...
pro Tebe jen úsměv mít...
Nechci kazit naše chvíle společné,
když jsou jen na příděl...
Kdo mě však v noci utěší?
Když choulím se steskem,
plyšový medvěd v náruči jej nezažene...
Proč jen jsem Tě začala milovat?
Je lepší nic necítit,
být prázdná,
z kamene
nebo nešťastně milovat?
Vím,
zítra mě utěšíš ve své náruči
Však jen na chvíli...
Až pojedu sama metrem
v odrazu skel nepoznám svou tvář...
A tak neptej se: Miluješ mě?
Mé dnešní slzy jsou odpovědí...
Přečteno 380x
Tipy 13
Poslední tipující: Nussichoco, NikitaNikaT., Kapka, Rbb, Psavec, Mbonita, Jana M., Aliklat
Komentáře (2)
Komentujících (2)